El Cobra 9år!!

Grattis Cobran!!
Gammelhjärtat mitt blir 9år idag <3 Huga nu tycker jag vi stannar klockan!
Men än är de full fart i gamlingen och hon är lika duktig som hon alltid varit =) Eller på vinterfjäll har hon på senare år fått mer tid, så där har hon bara blivit bättre och bättre med åren. Nu ser både jag och Cobran fram emot att få börja vara på fjället och söka vita dunbollar igen! =)
De enda negativa som jag vet Cobra tycker med de, är att "småttingarna" i familjen också följer med och då snor släpptid av henne ;-) Oerhört dumt enligt hennes mening att inte få vara i släpp 100% av tiden ;-) Men hon är ändå rätt cool å smyger med bakom mig när dom andra har fågelarbeten, så man kan säga att hon är med mitt i där allt händer även när hon själv inte är i släpp =)

Cobra brukar även vara med mina föräldrar uppe i fjällen en del när dom är uppe och fiskar. Dom fiskar på isen och Cobra kollar av sjökanten/björkskogen om de finns några ripor. Har hänt ett flertal gånger att hon fått resningsorder på väldigt långt håll från dem som fiskar på isen. Hon stannar och kollar när riporna lättar och fortsätter sedan att söka nya fåglar i sjökanten när dem hon nyss rest försvunnit ur synfältet =). Cobra är en lättsam hund med mycke Will to please och vi hoppas vi får ha henne hos oss, pigg och fräsch, i flera år till! <3

/cobra-reser-ripa-2014.jpg

/cobra-bolkoive-vinter.jpg

16 feb 2017

 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)