KI-kottarna har flyttat och vi har besökt SBnK 40års Jubileum.

Alla små kottar utom lilla Dyra Duracell har nu flyttat. DynamitHarry fick åka med oss ner söderöver när vi skulle på Jubileumet. Vi stannade en natt och sov i husvagn hos Harrys nya ägare innan vi åkte vidare mot Älvkarleby.

Det känns som att alla små kottar flyttat till väldigt bra och engagerade hem hos jägare. Det blir så mycke lättare att lämna ifrån sig de små kottarna när man vet att dom får det riktigt bra och kommer få jaga mycke och leva som en riktig familjemedlem! Ser fram emot att få kotterapporter framöver. Ja de gäller givetvis även tidigare kullar! Är alltid roligt att få rapporter från alla valpar som lämnat oss! =)

I Älvkarleby hade Bretonklubben ordnat ett mycket trevligt arrangemang och vilken tur vi hade med vädret!
Många trevliga möten med nya och gamla bekanta. Jag ställde ingen av mina hundar på utställningen. Dyra är för liten, Krozza fick inte vara med pga att hon haft valpar så nyligt och Cobra bestämde jag får helt enkelt vara pensionär =)

Nu börjar hösten närma sig och man längtar till jakten. De stora hundarna konditionstränas för fullt. Det kommer krävas en del träning för att få Krozza, som haft valpar så nyligt, i full kondition igen. Lilla Dyra där nöter vi på med första dressyrmomenten, på valpnivå, och tränar kontakt. Blir mycke nytt att lära och få erfarenhet om, för Dyra i höst =)

/forsta-sida-tiellas-jakt.jpg Snart så smäller de!!! =) Längtar!!

/dyra-staende-9veckor.jpg Dyra <3 Höstens Praktikant i tjäderskogen!

 

11 aug 2015

 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)