Krozza 1ekl med HP på Fältprov i Vedevåg

Har haft härliga dagar nere i Vedevåg på Agneta Anderssons marker. Först träning två dagar och sedan prov två dagar. Supertack allihopa för trevliga träningsdagar, provdagar och samvaro på kvällarna! Många priser blev det till flera duktiga hundar! Grattis till er alla!

Även Krozza fick priser. Krozza blev tyvärr slagen på fågel på lördagen och därmed blev det ett 2ekl trots 2 fina fågelarbeten (ett på fasan och ett på rapphöna) och fint sök. Men jag var väldigt nöjd med hennes prestationer! 

På söndagen gick allt vår väg och Krozza presterade 3 fina fågelarbeten. Sökte av terrängen på ett ypperligt sätt och gjorde även en väldigt fin apport! Hon fick då av den norske domaren Einar Holmvik 1ekl med HP!!! Är så otroligt glad och stolt över de Krozza presterat!

Skog 1Ekl

Fjäll 1Ekl

Fält 1Ekl med HP

Mig veterligen finns det ingen annan Breton i Sverige som tagit första pris i elitklass på alla tre underlag, så jag vågar påstå att Krozza är den första hunden i Sverige som fixat 1Ekl på alla underlag =)     (Rätta mig gärna om jag har fel här!)

Är så stolt och glad över att äga Pålamalmens Krozza! Hon är bara 4,5år och jag hoppas att vi har många många trevliga jakt år framför oss, min lilla KrozzaBossaHoppetossa och jag!! <3

Nu är det enbart massor av jakt med oss som gäller framöver för både Cobra och Krozza, så får vi se vad jakthundspraktikanten Dyra kan prestera på prov framöver när det blir hennes tur att få starta i framtiden. =)

/krozza-1eklhp-falt.jpg

Även Dyra Duracell har varit med ner till södra sverige och gått kurs. Otroligt nyttigt för det lilla goa och glada energiknippet. Hon visade där att hon kan använda näsan för att söka och hitta rapphöns och hon stod även för rapphöna vi lät henne hitta ute på fältet och en som kom gående på vägen som jag passade på att träna på. Erfarenhetsryggsäcken har börjat fyllas på på den lilla jakthundspraktikanten som fått en bra start, men än har vi lång väg kvar tills hon är en färdig jakthund min lilla Dyrgrip. <3

/dyra-5manader.jpg Dyra ca 5månader.

 /dyra-5man-vita-sidan.jpg 

 

2 nov 2015

 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)