Krozza 1ekl på fjällprov i Kiruna!!!

Nu är vi hemma igen efter en härlig helg i Kirunafjällen. Fint väder och massor med fågel! Var väldigt länge sen jag var på ett fjällprov med så mycke fågel. Har varit på samma prov med Ella för många år sedan å då var de snäppet mer fågel!! 

Lördag skötte sig Krozza riktigt bra. Hon hade 1fågelarbete som inte blev räknat som arbete iom att ripan kunde inte lätta i de tjocka riset, så Krozza tog den i avansen. Jag är dessutom helt säker att hon vid de tillfället rapporterade iom att hon var borta länge och kom sedan ut ut riset och tittade på mig, för att sedan gå in i riset igen och där hitade jag henne stående. Sen hade hon ett eget arbete med fällning där fågeln hamnade mellan stenar, så de blev en lite knepig apport men hon fixade den. Å till sista hade hon ett samstånd med släppartnern där hon reste fågel, men inget fäldes vid de tillfället. Detta resulterade i att hon fick 1ekl!!! =) Otroligt kul!!!

Idag söndag var Krozza lite väl het inne i "ripfabriken" och hade som domaren sa lite för mycke "ripor i lacken" ;-) så idag nådde vi inte ända högst upp. Dock fick Krozza till 2fågelarbeten varav ett med fällning och ett med utlagd apport som hon klarade gallant. I och med detta fick vi även idag med oss ett pris hem! Idag blev de 2ekl! =)

Vilken helg vi har haft! Otroligt nöjd och glad =) 

Hela 9premieringar blev de denna helg i Kiruna! Otroligt bra, speciellt med tanke på att vi inte var fullt parti =)

14 sep 2014

 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)