Krozza 1ökl =)

Helgen 5-6/10 var jag och Krozza till Gällivare på fjällprov. Krozza sökte riktigt fin och gick för fin premie båda dagarna, men utan fågelarbete får man inga priser, så vi gick tomhänta därifrån.

Onsdag veckan efter åkte vi ner för träning På Långtora 2dagar. Oerhört mycke fågel, så nog fick vi träna lugn i flog allt. Torsdag åkte vi ner till Peter och Johanna (Almkullens kennel). Vi åkte på fredagen ut till deras oerhört fina marker där det finns mer naturlig mängd fågel. Krozza fick där till 6väldigt fina fågelarbeten, så jag var riktigt taggad inför lördagens fältprov. Tack än en gång Peter & Johanna för dessa fina träningsmöjligheter!

Lördag:Krozza sökte bra (lite öppen i revideringen), fick till ett fint fågelarbete, komplett lugn i flog och skott och en fin apport på de. Därför var jag mindre glad när hon i tredje släpp i full fart i medvind stötte fasaner och gick efter för långt för klassen innan hon satte sig på mitt kommando ;-(

Söndag: Ny dag med nya möjligheter stämde verkligen för oss. Denna dag lyckades vi hela vägen och Krozza fick 1ökl!!! Därmed blir nästa start vi gör i elitklass =) 

Jag vill även säga stort grattis!! till Johanna och Almkullens Aska som på lördagen fick 1ekl med HP och därmed blev SEJCH!! Otroligt duktig hund trots sin låga ålder och hon har dessutom en väldigt duktig förare! 

Nästa år blir det kanske för Aska att följa med mamma Pålamalmens Elva på VM?! ;-)

Elva deltar även i år på VM, så jag önskar Peter och Elva stort lycka till! Här håller vi alla tummar å tassar för er!

 

16 okt 2013

 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)