Krozza 2ekl fältprov

Så har vi haft 4 trevliga dagar söderut. Anna Carin och Gertrud (Weimaran) följde med och tränade och startade även ena dagen i falköping dom också. Mycket trevligt har vi haft! =)

Träningen på Långtora gick riktigt bra. Krozza skötte sig i mina ögon riktigt fint och vi hade två trevliga träningsdagar.

Jag hade även med mig Aina och Nisses lille fansos Ilex ner på Långtora. Oerhört härlig hund som jag gillar mer och mer ju mer jag umgås med honom. Oerhört trevlig oh mysig hund! Han fick iaf följa med oss ner och träna lite på fåglarna på Långtora han också. Sökte riktigt fint, stod fint (givetvis någon stöt också, men sånt händer) och avanserade bra.... sen var det detta med stoppet ;-) Ibland stannade han jättebra. Spontansatte sig även en gång på långt håll. Men vi fick ha en del utvecklingssamtal också ;-) Men med mer träning är jag övertygad om att detta kommer bli en kanonhund och att Aina och Nisse kommer ha mycke trevligt med honom framöver!

Provet på lördagen gick riktigt bra och vi fick med oss ett 2ekl hem =)

Jag är väldigt nöjd för detta innebar att Krozza i år är meriterad på alla underlag (1ekl fjäll, 1ekl skog och 2ekl fält!) Är riktigt stolt över min lilla oslipade diamant =) Söndagen då kunde Krozza inte hålla sig när hon råkade stöta en rapphöna utan gick efter lite för långt för klassen och åkte ut, men men sånt händer och vi får slipa lite mer på stoppet så rumpan far i backen direkt iställer för efter några meter. =)

Stort grattis än en gång även till övriga pristagare! (Vilka dom är kan ni se på Svensk Bretonklubbs hemsida =) )

 

29 sep 2014

 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)