Tiellas KI Dirty Harry 1ukl & 2ukl skog

/tric-harry.jpg Denna lilla kotte håller på bli en storjägare!!

Harry har i helgen startat på 2st skogsprov och erövrade där 1ukl fredag efter ett fint arbete på orre. Idag söndag så fortsatte Harry med sitt otroligt fina skogssök och lyckades hitta en tjädertupp, men gamla tjädertuppar är listiga och inte så lätta att tas med så tyvärr blev de ingen resning och därmed blev de idag 2ukl för Harry. Supergrattis till dessa fina premier!! Vilken statistik!! Harry har gått till pris på 3 av 4 provdagar!! AnnaCarin och Erling ni har gjort ett otroligt fint jobb med min lilla kotte!! Grattis än en gång till era framgångar!!

/dirtyharry-huvud-1ar.jpg

Även jag och Dyra startade 2provdagar. Fredag så hade vi bara en tjäderhöna som satt i träd i Dyras släpp. Inte så lätt för en liten 15månaders Dyra denna dag, så tyvärr inget pris. Idag söndag så hade Dyra bara chans på järpe i träd som även den tyvärr smet. Jag är dock supernöjd med Dyra även denna helg. Hon har precis som Harry hela tiden sökt otroligt bra och moget för sin ålder och enligt domaren hela tiden legat på förstaprisnivå! Oj vad mycke roligt vi kommer ha tillsammans i skogen framöver!! =)

Vi har hunnit med lite jakt också i helgen! Krozza levererade en ripkull och Cobra likaså. Man behöver med andra ord inte upp på fjället för att få ripor i frysen =)

4 sep 2016

 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)