Valpträff CK-kullen maj 2014

I lördags hade CK-kullen (16månader gamla) tillsammans med Aina Janssons valpkull, som är född i oktober 2013 (7månader gamla), en valpträff och kursdag med Saila Suorsa. Mycket trevligt att det blev så pass många valpar som 13st som var med denna dag! Detta är både jag och Aina jätteglada över!
Vi körde kontaktövningar, stadga, avansträning, inkallning, testade sekundering på pappfigur som ser ut som en stående hund....mm. Saila hade även en genomgång av alla steg i apporteringen. Vi avslutade dagen med en liten tävling om vem som snabbast fick ner rumpan i backen på kommando. Denna tävling gick Jocke och Ila segrande ur.

Det var jättekul att träffa alla och ni är så engagerande och gör alla ett fantastiskt jobb med era hundar! Otroligt trevlig dag!

Som pricken över i:et så fick jag av mina valpköpare en oerhört fin målning av Cobra och CK-kullen. Tackar än en gång så mycket för denna otroligt fina tavla. Den har fått sin egen plats på väggen =)

Nu ska vi se om jag och Aina lyckas knåpa ihop något litet repotage att skicka in till bretonklubben, ni får hålla utkik ;-)

/ck-kullen-2014.jpg

/tavla-ck-kullen.jpg

 

 

26 maj 2014

 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)